Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Wednesday, March 28, 2012

bag...bag.......bag......

Dari semalam aku da tergedik gedik nak mencari sling bag cum shoulder bag....ada lee satu tapi cam da xsesuai gitu....(itu yg laki aku malas nak layan tuu ,kalau ngajak sopping)  senang kalau ada beg cam niii yelah sesuai utk yg ada bb kecik cam aku ni..praktikal 2 in 1..rasa nk ala2 vogue sangkut je bag tu kt bahu or tgn ala2 mak datin gitu..rasa nk santai just sling je..senang kan..!!tambah tambah bile kena meligan sikenit tuu berlari....mak ai....satu sopping complex dia berlari...tertambah kalau nampak escalator....tak terligan aku.. ituu yang teergedik2 nak mencari niii...(kee kau ada sebab lain!!!! ..hehehehe opsss YES gak sebab aku nak givacation niii ) penting gak tuu !!!


 



cam nii keee

 

alah alah gal gal gituuuuu



2,3 brand gak dok menghusar..aldo lee, charles & keith, nine west laa...hisss semua cantik....tapi itu lee bila lee nak membeli nya..kalau weekend tuu adak jee halangan...cam sabtu nii ada cousin weeding pulak, ahad nak kena ambil siZikri dari camping lee pulak...hayooooo....!!! ......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...