Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Sunday, June 23, 2013

Miri: LeBaM...sian sikenit nii

Kejadian kat kawasan umah aku...brek mengejut punya pasal gara gara anjing bergaduh masa aku tengah drive tadi...

Kan da tak comel. ..cian kenit niii tapi nak buat cammana sebab betui2 time aku lalu dia melompat tepi keta....huhhhhh...
Sampai jee umah aku kena tadah telinga..tiba tiba laki aku bising bila tengok pipi kenit niii lol apasal aku tak perasan masa lam keta tadi...padan pon dia melalak..huwahhh sian anak dara aku....

muka sedihhhh ok.....!!! aku pon tumpang sedissss gak niii...jenuh dok demah balik....takut deman kaa apa kaaaa sok..minta simpang laaa nuuuu..

Wednesday, June 19, 2013

Bangkok aku datang

Bilalaaa nak start story morry niii...hadusss buzzzy tul aku sejak 2 menjak niii...
tayang gambar laa dulu yeee...trip niii aku pegi masa cuti sekolah baru nii 31/5-3/6 best oooo walaupon timetuu aku diserang selsema....kiranya cam tak best gak leee...tapi enjoy ....

Nanti yeeeee saar sabar nanti aku ceta yeeee

Tuesday, June 18, 2013

Happy PAPA days



Terbalik laaa suda....heee ni ceta ahad lepas walaupon hari papa, papa juga yang kena kempiskan wallet buat anak dara kenit niii...heeee
Thanks for being such a good papa for them...we love u ketat ketat
set barbie....ari tuu masa balik KL dahrembat baby alive niii sebab tergoda tengok set barbie kakak sofia laa niiihuwahhh time aku dulu main masak masak jee kat pondok...main jongkang jongkit jaaa...satu taman aku pusing naik basikal....tak de nya nak main barbie2 semua niii...
tapi zaman now tak berani aku nak lepas anak dara nii main sorang sorang kat luar....main lee depan mata aku...senang ati...

Papa..we luv u...
4 nii masing2 dapat habuan sendiri..as parents kami tak minta balasan cukup laaa kejayaan masing masing dalam pelajaran,dunia,akhirat....Jika semua berjaya itu laa hadiah paling bermakna bagi kami as Ibu dan Ayah...

Friday, June 14, 2013

Parit Buntar: Harus pekena tiap kali balik kpg

Assalamualaikum
Sekolah da buka niii start laa balik routine jadi drebar antar ambil budak balik sekolah...sekejap jaa rasanya cuti...
2minggu cuti 2minggu juga laaa kami balik Shah Alam..rindu oooo kat katil ...tilam..bantai..beat sangat time nii laa aku kampoi mana nak makan mmg aku cari sampai dapat..hee

Ambik jaaa anak bujang kat MRSM Tkrian...nama jaa ambik anak bujang tp mengangkut barang2 dia jaaaa ah penuh bonet keta...zikri nii aku ambik ahad sebabnya dia masuk competition antara MRSM semesia.So lepas ambik kazanah dia bagai ahad tuuu sebelum ke Taiping..tempat wajib harus laaaaa pekena cendoi dulu.....heeee
Sebelum nii selalu pekena kat area Pekan Baru tapi tak sejak 2 3 mejak niii gak ada laaa pulak so 1st time try kat Bandar Bahau lepas jambatan sikit terus sangkut sampai la niii..sedap weiii...mana leh dapat kat Miri niii...

Sapa2 lalu situ try rasa memang licin 2 mangkuk..Laksa pon sedap...  yummy. .
Tengok budak2 org niii...padahal baru lepas telan nasi tadi..
Ni time lepas antar anak bujang tuu balik MRSM...time ambil pon singgah pekena cendoi balik pon sama....best ooo tambah time cuaca panas panas nii

B E S T
masih terasadi tekak....tertiba aku tanamazam nak buat cendoi time buka posa nanti ...heeee