Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, November 7, 2016

Lawatan Al - Hijrah..

kalut abang & kakak-risau pikirkan siadik 2nd time nak pegi lawatan..Dulu memula masa tadika now dah besar sikit pandai laa kan..
Kebetulan siabang balik lagi laaa abang kalut tak dapat nak kacau si adik.

Lawatan ke kilang Coklat, Ostrich farm & Mezium Negeri Sembilan. 

Sunday, November 6, 2016

Supergal...

Birthday Celebration Cik Farah

Kebetulan aku,Yang & sibeb balik PB ada hal..aku kebetulan pulak memang nak visit homestay so kami kongsi jee 1 keta. Balik pagi sabtu, ahad balik Kl pulak. Itu yang berkesempatan nak celebrate besday BFF sorang nii walaupon lewat sehari kiranya Ok laa jugakan...
Happy birthday to a great friend and a wonderful person! May your life be always bright and sunny!

Mee Udang Parit 30 Kuala Kurau Sedap!


Mee Udang Biasa RM4.90 sahaja..

 Masa kitaorang sampai cuaca memang tengah mendung, musim musim hujan sekarang ni, masa sampai orang tengah ramai tapi servis dia cepat, order sotong goreng pon cepat jaa sampai. Tak payah tunggu lama-lama. Dalam 15-20 minit je order dah sampai. Kitorang order Mee Udang biasa, itu pon idang dah berlambak. Nak mengopek laapulak satu hal heeee.. Mee Ketam masa tu dah habis. Uish! Rugi je. Katanya kalau nak merasa mee ketam harus laaa terpacak awal yee kat situ dalam 3pm gitu kalau tak memang kempunan laaaa..Me Ketam memang laku stok..heee
Sotong Goreng Pedas RM16.00 memang sedap walaupon dah sejuk tepung dia tetap garing lagi
Cuaca yang mendung padahal baru kul 5pm
Awan berarak nak hujan..memang pon lepas tuu memang lebat sangat .
Chicken Chop RM7.90