Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Tuesday, March 20, 2012

Mee Udang Banjir Batu 10, Tg. Karang & Cendol Durian Borhan, Kuala Selangor



 Mee Udang Banjir, batu 10 Tg. Karang ...memang BEST..ngan kuah pekat...udang 5,6 ekor just RM6



Anak bujang kusyuk ngan mee udangnya....kedai nii selain dari mee udang segala bagai menu pon ada berasaskan UDANG key...

ramai sungguh...

berderet keta tersadai tepi jalan..heehhh janji dapat makan mee udang kan..
kedai niii betul betul tepi jalan..



Lepas tuu on da way nak balik jumpa pulak cendol durian...haaa apa lagi ...




 cendol durian + jagung...minum time cuaca panas panas memang terangkat abis..kebetulan Sabtu ari tuuu memang terik sangat...apa apa pun alhamdulillah...

KENYANG

  Ni kedainya cendol durian borhan....




nii story sabtu ari tuuuu unplaned pon tertiba jee terjah sabak bernam,niat nak menziarah adik ipar husband yg br kematian suaminya....
on the way balik apa lagi "sendat prot .... "


Sampai jee BJ anak bujang pulak ajak ke putrajaya nak tengok hot ballon....
karang kalau sempat sue tempek kan gambar bunga api...heheheheh

3 comments:

  1. Salam perkenalan from ogyep.. Sedapnya Mi udang tu.. Nak pergi juga lah nanti.. Meh le blogwalking to my place

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap betul mee udang ngan cendol tu. Senang ke nak cari tempatnya ?

    ReplyDelete
  3. Senang jee akak, betul betul tepi jalan...singboard pon besar....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...