Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, January 11, 2018

Back to school

Yeah semangat bebudak nii nak gerak gi skool...haaaa seminggu dah kot baru gigih nak update pasal sekool. Alah sorang dah form 5, SPM tahun ni and sorang sikenit tuu darjah 3....so tentu tentu yang paling cerewet sapa lagi sikenit laaaaa.. dari start cuti sekolah sampai laaa nak buka sekolah kecoh jeeee 

Seminggu juga laa siabang tukang ambil and hantarkan. 
Sekolah SRA, semangat tu sampai awal. 

Wednesday, January 10, 2018

Us

The Best Breakfast, Village Park Uptown Damansara


Pembuka tirai 2018
Makanan saja.baru azam JOM KURUIH...acaner ni.
Nasi Impit Soto
Village Park Restaurant, Uptown Best Nasi Lemak memang terbaek igauan kot..haaaa tapi kali ini aku makan nasi dagang dengan ayam goreng dan sambal nasi lemak. Biar apa orang nak kata, pelik keetak pelik.janji aku soka...Dan ternyata memang marvellous. 
Padan laaa kedai ni setiap.hari memang full house, kalau ada nak dating sembng lelama sambil.makan sila sedar diri sebabnya ramai menunggu kerusi kosong, so jawabnya pegilaa dating kedai mamak wokey sebelum.kena halau.

Total.cost hari tu baru RM28. Nasi dagng RM 11 sebab gatai makn tak ikut SOP so.mahal.sikit kalau tak below 10ringgit and soto baru RM7.90, roti.bakar kalau tak silap RM3.90 kot..balance tu rega teh tarik and Chinese tea and air suam.