Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, September 19, 2017

Bowling: Team Aexis

Bukan match pon saja sesuka lepas office kitaorang plan nak main bowling. Memula plan nak main di !Utama tapi itu leee jauh laa gak walaupon dekat sebenarnya tapi sebab lepas office so pepaham lee kan. Last last ke Summit, USJ jeeee haa lagi dekat.

Start main pon dah lewat dalam kul 9.00 malam, itu lee janji manusia kan heeee memula janji kul 8.00 alih alih...mak pasrah nak...main lee sampai kul 11.00 malam.
Nasib bawa sikenit peneman, gigih dia main..


Thursday, August 17, 2017

My Shoes


Motif....!!??? 
Haaa tak dae apa pon ..saja suka suka sebabnya lepas aku beli kasut ni ada pulak yang komplain kata nampak girl girls sangat ...tambah tambah kaler PINK..... tak nampak Femininity adussss rasa nak jee ketuk kepala dia ngan 4inci tuuuu

Kasut ni ada 2 kaler black n Pink but aku choosse PINK. 
So adalah marka nii kata "Black, it's very unique"

Him: Why you choose pink. It look kiddish
Me: I have a lot in Black colors but myfriend also suggest black..it more sexy
Him: Yes, you're lady not girl. So u should less in buying girly colour
Me: Haaaaaaa.....next time l choose Oren colour..


Friday, August 11, 2017

You are sweeter than sugar and more precious than any pearl! Happy 8th dear  sweetheart
27-July-2017

H A P P Y    B I R T H D A Y    M Y   P R I N C E S S

Sambut di sekolah je sebabnya sehari sebelum tu dia  join lawatan ke Nilai anjuran sekolah Agama. Sebelum tu dah set kalau pegi rombongan NO besday party just celebrate at home je.. beli kek and food jeee
Tapi itu laaa as a mother sure punya laa tak sanggup..here for yoiu baby ..love u till jannah






Ya Allah Yang Maha Pencipta....
Kurniakanlah kepada anak-anak kami kesihatan, kecerdasan, dan pertumbuhan fisik yang sempurna.
Ya Allah Yang Maha Pelindung.....
Lindungilah anak-anak kami dari segala macam penyakit dan musibah.
Ya Allah Ya Razaaq....
Bukakanlah pintu-pintu rizki bagi anak-anak kami, baik rizki yang sudah kami duga maupun rizki yang tidak kami duga.




Farewell & Appreciation Luncheon

Throwback semlm, makan makan di Sari Ratu nasi padang, wisma Cosplant....Food ok laaa not bad.







Best of Luck for Amni & Ina 

“The two hardest things to say in life are hello for the first time and goodbye for the last.” “Don't cry because it's over, smile because it happened.” “Man's feelings are always purest and most glowing in the hour of meeting and of farewell.” “Great is the art of beginning, but greater is the art of ending.”

Thursday, August 10, 2017

RUMAH UNTUK DISEWA !! KEMASUKAN SEGERA

PARIT BUNTAR
Teres House (Intermediate Unit) at Taman Parit Buntar.

FULLY FURNISHED
LOKASI STRATEGIK : Area Pekan Lama 

4 room 2 bathroom.
Setiap Bilik Dan Ruang Tamu ada kipas, Extra Air Conditioner diruang tamu, bilik 1 & 3
Katil & Almari 
Peti Ais

Kawasan Berdekatan : 
Jalan Kaki ke Sekolah Kebangsaan Sri Krian, Masjid, Dobi, Kedai Mamak
10 minit ke USM
10 min ke MRSM
5 min ke Stesen Keretapi Parit Buntar
5 min Ke Mydin Mall
5 min ke Hospital Parit Buntar 
5 min ke Pusat Bandar Parit Buntar

*Keutamaan pada
Melayu/ Berkeluarga/ Perempuan 

Berminat boleh hubungi Suhaila 0133422646


Thursday, July 20, 2017

Simpol The Garden of Love, Rawang

Sangat menarik tempat ni..CONGRAT to Naim dan pasangan

Masa ni sebelum akad nikah..biasa leee post dulu kan...
Lauk menag sedap especially acar buah marbelles!!

okie ini post jee wokey...semua ni anak dara lagi still available but still not approved by the papa...Jangan berani berani nak pasang niat ....tunggu 10 tahun lagi then kita bole nega mana satu nak heee


This one pon 10 years lagi wokey baru start antar resume

My best buddy

hayoi my sisiter why so small



Wednesday, July 19, 2017

Kenduri Kahwin



Photobomb by si kakak 



Time tengah baik, boleh duduk sebelah sebelah...time gaduh haaaa sebatu tapi kejap jee laaa karang ada jee akai si adik nak mengusik si kakak...

Bersawang suda

Lamanya tak bertenggek kat sini, abis bersawang sudah..
Meh laa nak post gambar last week aritu, gambar syawal. Dari start raya sampai laaa sekarang asyik weekend jeee gantung periuk...asal gantung periuk jee time syawal mana taknya sentiasa ada jamuan makanjee..open house sana sini..alhamdullilah!!






My anak dara, kejap jee membesar lepas ni sama tinggi dah..ni la kawan bergaduh, kawan baik..kalau baik tuu baik..kalau kena gaduh tu dia muncung anak dara boleh ikan jangan laaa kacau dia time dia ngantuk ..baru bangun kee apa...mau bergegar rumah dengar suara dia....
Tapi itu laa garang garang dia pon kena dengan siadik kecil sapa lagi siI M A N...di bantainya tak layan..lagi dia buat kakak dia mengamuk ada...tapi kalau baik siap berpeluh peluh...berlari pusing sofa..hadoi laa anak anak...