Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Saturday, March 30, 2013

Perth aku datang:Makan cekelat ngan Buah Zaitun

Sambungan dari trip sebelum niii kami singgah gak kat choclate factory dekat ngan Caversham
Tempat nii kawan aku ya gila sangat nak terjah,sebelum flight landing lagi dah kecoh dok remind...aku pon tertiba terexcited laaa sama....Tapi sesungguhnya..heaven giler bila masuk kat sini. Tapi kalau duit penuh berguni guni lagi la heaven. Dah laa boleh merasa coklat sesuka hatinya macam kilang ni aku yang punya.

 Aku rasalah, aku makan coklat free lagi banyak daripada yang dibeli. Kami makan coklat macam makan nasi! Selamba je ambik genggam dengan tangan, masukkan dalam mulut. Marvellous kenyang makan ceklat jaaaa



Tuu kat tangan aku tuu ceklat pree laa tuuu
aku hangut laaa bawa balik habuan anak anak aku merasa pulak...takkan aku jeee nak pulun sorang sorang kaaa..haa(ingat anak gak upanya...heeee)

Kat sini semua yang berasaskan coklat. Daripada coklat asli yang boleh dimakan hinggalah kepada sabun mandi coklat yang tak boleh dimakan.Macam-macam rupa, macam-macam bentuk, macam-macam harga ada AUD beli jeee ..merasa gak leee coklat ais kawan aku beli....sedap tak manis sangat..

Lepas tuu kami sambung pulak keSwan Valley tempat buat Wine..namajee tempat buat wine..so memasing dok bayangkan sure nak tunjuk cara cara pembuatan....hehehh tapi aisey dia cuma tunjuk jenis jenis & suh rasa jeeee...timenii kami tak join pon...nak mampusssssss...
so kitaorg lepak kat area taman...so nampak leeee deretan pokok pokok anggur...nice view..kebetulan ada lee pulak buah delima tengah masak ranum...so apalagi petih..& makan...mai aaaiiii manis sungguh laaa....ada gak pokok buah zaitun..pestime oo aku tengok...nak cari kat mesia mana ada....!!!!




Santai okies....ingat balik MIRI leh duduk lepak cam niii...mau berlari lari askar aku, berguling guling ajak main...lepas tuu LAPAQ nak makan...haaaa sapa nak masak...AKU JUGA!!! so dah dapat bersantai cam niii apa lagi...peluang oooo setahun sekali ...!!!


Pakage yang kami ambil hari tuuu...tapi dapat diskaun tau...baca balik entry sebelum niii....

ok..ada lagi tau....lepas niii main pasir ngan temgok batu....

2 comments: