Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Friday, April 1, 2011

Gal day's out - BALI, Dolphin, Tanah Lot

Kami mengidap kt area Lovina http://www.adityalovina.com/, punya lee semangat nak tengok "WILD DOLPHI"

This tour will see dolphin in theirs habitant at 6.00am. The tour will combined with visiting the highest waterfall in Bali (Gigit Waterfall) and temple in the lake Bratan ( Ulundanu Temple ).


 View lam Bilik

Aku rasa ceta pasal BALI last kot niii, tak kosa da aku nak tempek bebyk...so meh layan pada yang sudi nak layan yeeee...The journey is started by using a private boat to explore the Indian Ocean and go to the right dolphin spot point. You will enjoy seeing the beautiful group of dolphin with wild movement in the blue seawater.

Layan our Journey



 
Dolphin...tak clear sangat....tp mmg best walaupon kecut gak prot niii naik bot tuuu.
So Nice...bila kt tgh laut tuuu terasa NIKMAT ALLAH,KEBESARANNYA 


Breakfast dulu before check out kami memasing dah kebulur




posing lagi


Paling tak boleh lupa masadah check out dari Hotel about 10 minit drive, baru aku perasan cincin aku tertinggal ..huwah kelang kabut jadinya nasib paksupir cepat cepat call hotel and inform.... kecut perot mana tak cincin tunang,kawin & anniversary....!!Alhamdullilah dapat balik...part nii memang aku tak story kat hubby nak mampus..in case sayang baca..heeee dah jumpa dahhhhh..takmau marah tau!!!

Nii pulak area TANAH LOT






























so END of the journey...gambar2 banyak lam FB..malas da nak tempek kang ada pulak yang tak lalu nak terjah blog aku..yelahhhh rambut sama itam..wp da gi blonde..tp hati lelain loooo..

Minggu nii aku nak giKuching pulak.....so sesapa nak hikut JOM





2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...