Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Thursday, March 31, 2011

Gal day's out - BALI

BALI destinasi percutian yang laki aku adiahkan sempena woman's day...tak pasal2 dapat adiah pree, semua nii last minute plan !!! Mulanya nak pegi ber4 jee last last kena gak bawa "pengawas aku tuuu" nii kalau dia baca mau hanggin satu badan nii..!! Rezeki siAIn dapat join for this trip pon sbb last yrs dia score lam exam..so as a gift lee juga...
(for zIkrI, dia da pilih destinasi sendiri...so tunggu next trip)

My BFF Beb,aiN & Yang
baru sampai nii sementara tunggu bas nak angkut heheh akahssa, kiranya jauh lee sikit dr tpt flight landing ke airport dia..


Bali Ngurah Rai International Airport, also known as Denpasar International Airport
Sampai lam kul 12.30pm, then tros paksupir bawa gi makan duluuuuuu

FOOD mmg kena cari yang btol2 HALAL







Makanan yang dipesan...yummyyyyy
Nama makanan yaaa ampunnn mmg aku tak hingat satu apa pon
Layan jee laaa gambar


NIii lee hasilnya bila memasing prot da berbunyi, 
Lincin yang tinggal pon nasi goreng siYang

Kami sempat singgah gitukar Rupiah lagi...heheheh





Posing lagi
Lepas tuu sempat lee kitaorg gi kedai seberang jalan yang ada jual barang2 kaca...
cantik sangat..mula lee terasa iskkkk nii kalau bawa balik sure best..tapi mengenangkan Kenit aku yang leh gak tahan lasaknya....terus terbantut..
tapi mmg amazing, gorgeous pada yang baru nak masuk umah tuuu mmg best kalau sopping barang2cam nii
Harga buleh tahan...tak mahai & tak murah...



Dari situ terus kami ke hotel dulu..antar barang mana yang patut, mandi & solat

Hotel Penginapan kami

1st Stop kami :
Garuda Wisnu Kencana (GWK)
is a private cultural park on the Bukit Peninsula at the southern end of the island of Bali in Indonesia. Bukit is a limestone plateau with Uluwatu to the west and Nusa Dua to the eastern.
Sapa yang nak tau detail pasal tpt nii...meh goggle sini 









View mmg cantik....time nii panas...berpeluh ketiak ketiak..ngehhh


 Belakang kitaorg nii tengah nak wat show..cuak je muka si Ain



 Show on running, kejap jeee kitaorg kat sini sbb nak rushing nak kejar sunset kt UBUD



opssss cont.part 2 yaaaa..banyak sangat pix...



3 comments:

  1. kak su...bestnyer...x abis2 saya jeles..

    ReplyDelete
  2. bestnye akak...
    nanti ceroi nak g gak la..
    hehehe...

    ReplyDelete
  3. ~farah~..hehehehh FM ada nak...!!!opsss mcm nak pegi lagi next yrs..JOM
    ~ceroi~..mmg best!!tp kena hati2 part makanan..& paling best dapat kejap dolphin kt tgh laut...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...