Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, May 22, 2014

Mee Jawa..Awang Mahyan

Sungguh mengoda...port baru buka area Lutong
Kalau special ada ayam goreng tapi sbb aku bukan peminat ayam goreng, maka aku ambil yang biasa jee laaa .

Boleh tahan rasanya, kalau di semenanjung susah nak cari mee jawa macam ni. 
Memula makan memang aku tak serik asyik teringin jeeee....tapi aku nii kan jenis cepat bosan so tak lama leeee teringin aku niii...senang nak kuruih lagu niii !!!!!


2 comments:

  1. salam ziarah
    Akak pun dah try gak makan kat awang mahyan tapi makan lain..nanti nak cuba pulak mee jawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam akak....terima kasih sudi jenggah...kalau special ada kepak ayam...Mee Soto pon ok juga tp menggunakan suhuun...

      Delete