Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Sunday, April 24, 2016

POLPERRO STEAKHOUSE, Sek 13

Minggu lepas balik dari hantar anak buah diBangi, siIman pulak nak makan chicken chop.... terus singgah dinner kat POLPERRO STEAKHOUSE, kiranya 2nd time try..Masa memula tuu orang tak ramai sangat mungkin sebab baru jee buka kan....but 2nd pegi menang full house harus kena tunggu meja kosong...

happy face
Satu order Golden Mushroom Chicken Rice.. gambar memula sampai tak sempat nak snap sebab kalut duk makan, ah makan separuh baru teringat heeeee tapi lebih kurang je dengan blackpepper chicken ni cuma tukar sauce dia je.

Yang frustnya hubby order lamd sampai kesudah tak sampai sampai..geram pon ada upanya masa check kat kaunter waiter tu tak tulis rupanya...hisssss mula laaa hubby buat muka..haaa haaaaa...

No comments:

Post a Comment