Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, August 25, 2014

Kasut Baru lagi

Peminat PINK budak kenit Shazleen ini.
Semalam petang tertiba sishazleen siap pakat dengan papa dia nak makan pizza lepas maghrib...cakap bisik bisik tapi satu umah bole dengaq..ngerr ngerrr konon konon nak berdating berdua jaaaa...

Dia tak tau ibu dia part berjalan tawaf mall sehari suntuk pon no hal...!! Awal awal lagi aku dah bersiap...haaaa haaaa gelak jahat ***

Sampai Bintang Mall aku siap pesan no toys!!! Book only!!!

Lepas pizza, aku heret semua masuk Parkson jap nak cuci mata...alih alih dia berkenan pulak ngan kasut ini....memula aku malas nak layan...kasut dia mengalahkan stok kasut aku pulak, dulu masa keja aku laa winner now aku tengok kasut dia lagi berlambak dari aku...tu belum lagi kat rumah BJ..sah sah lawan tokey.. memang aku tak bagi beli  lepastu dia berlari mengadu kat papa dia...last last dapat kasut PINK...siap stokin okeh...


No comments:

Post a Comment