Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Saturday, April 20, 2013

Miri:1st. Trial...nikmatnya dapat makan BuRgER


Mulanya i'm starving for DoNUt...mmg terliur sangat nak makan big apple Donut , last-last dapat makan Burger. Hmmm , thankyou mr.laling for the other alternative.

Actually baru 1st.time  makan burger nii since da 4,5 bulan stay kat MIRI niii.. kalu burger McD tuuu tak payah kira laa yeee memang senang sangat nak dapatnya...
Memula ari tuu cari tak jumpa sebabnya kedainya area perumahan...masuk dalam sikit upanya...ingatkan tepi jalan memang lee senang nampak kan..lepas tuuu tak de pulak singboard itu yang payah tuuu...rasanya local people jeee lee tahu....ini pon nasib baik kawan laki aku bagi tau kalau tak jenuh gak lee nak mencari..kempunan lee makan burger kat MIRI...


Ni kedainya...masa kami sampai ramai juga orang laaaa

Taraaaaa...burger kitaorg...haaa cam burger bakar kat wangsa maju tuu kannn tak pon alah alah tepi jalan tuuu ..terBAEK laaaaa...
ni yang buat aku suka gak MIRI niii...haaaa rupanya banyak tempat lagi kena explore niii...




Chicken Wings..
pedas sos dia..hmmmm sempat rasa sikit jeee...habis laki aku telan huwahhhhh.....nangis sehhhhh 
ChIcKen CheEss SaUce
melimpah ruah cheessdi...MArbelles
kongsi ngan si kenit aku (walaupon kepingin tapi ngeri nak telan banyak banyak..).

 LaMb StiCk SaNdwiSh
 order by my lalling..
BeeF CheEss SaUce
meleleh leleh sos nya...

 BeeF ExTremE




 Our Bills...haaa sama price makan kat McD jeee...but ada leee kelainan..!!! SEDAP
 Pelangi Petang...!!

No comments:

Post a Comment