Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, June 30, 2014

Koleksi NOVEL


Novel koleksi terkini

berkotak kotak dah niii.....stok hantar balik Bukit Jelutong
Hadussss laaa lepas niitak tahu laa mana lagi nak simpan....!!!

psssttt: sapa berkenan PM jeeee bole jual murah2 Ins Sha Allah

11 comments:

  1. Banyaknya novel.....
    Selamat menyambut ramadhan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lelong lelong.....sis tengah skodeng blog kumpul info..ins sha allah end nov my turn pulak....

      Delete
  2. Perghhh banyaknya mengalahkan professor sastera... Salam santai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam santai..heeee tuu baru separuh...nak cari tempat nak sedekah jeee ....

      Delete
    2. Apa kata awak buat GA contest je..hadiah nya buku2 tu. Disamping dapat promote blog awk, dapat jugak mengurangkan buku2 tu..ahakss

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. Thank for the idea briliant!!! apasal laa saya tak terfikir selama ini..heee saya budak baru belajar heee!! thanks yaa sifu nak kena gali idea laaa pulak for GAcontest...!!

      Delete
    5. Hahaha...take your time. Just buat simple GA contest pun ok. Yang penting canang seberapa ramai. Kalau buat inform ye..ahakss. Salam santai

      Delete
    6. Tak sempat nak buat GA kawan dr TV Hijrah watsapp ajak derma Novel & Magazine pada Rumah Perlindungan gadis DiCheras 9July. ni ..alhamdullilah

      Delete
  3. Ye ke...Alhamdulillah. Lagi baik. Ada juga kebaikan dan semuga ianya mendapat memberi keceriaan kepada mereka dan semuga niat ikhlas awak tu pulak mendapat keberkatan apa lagi di bulan Ramadhan ni.. Salam santai

    ReplyDelete