Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Saturday, July 25, 2015

Dinosaur ke Frozen

Tudia lepas jaa raya teruih aku stress!! mana tak...raya jaaa teruih budak kenit ni bising kata besday dia nak dekat dok tanya siang malam bila besday, bila besday.

Satu hari tuu dalam keta malam raya siap dia bisikkan kat abglong dia lagi " Iman ni kecewa dengan ibu ayah sebab tak mau buatkan party iman" hoalahhhh anak dara aku tak padan dengan kenit main main kecewa bagai..aku pulas telinga baru tau..!! 

Bisik laa sangat sampai satu keta dengaq..!!terkekek kekek aku ngan ayah dia bantai gelak...

Bukan tak mau buat ..nak buat tapi plan nak celebrate kat Genius Aulad jaaa baru laa best kan ramai kawan..ni tak dia demand nak buat kat rumah..itu yang au laki bini lambat but keputusan...MALAS pon sama !!

Last minute ssehhhh !!

Sebab KECEWA punya pasal ok laaaaa party kat rumah....haaaaaa...

Memula dia pilih thema DINOSAUR Lepas 3 hari aku dah siap nak order sticker tup tup dia tukar pulak ke FROZEN 

Nasib aku beum samai tahab menyampah kalau tak alamat tak buat laaa terus.!!! Lepas thema date pulak masalah..kan bila last minute memang macam macam..tak paaa REDHO jaaa ..anak bongsu..



No comments:

Post a Comment