Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, August 11, 2015

Birthday Party Iman Shazleen turning 6


Alhamdullilah dalam dok berkira kira nak buat last last laksana juga besday party nak dara ni..2nd time buat kan untuk dia, dulu masa umur 2 tahun now dah besar panjang pon ..haaaa lepas nii dah boleh masuk dapoq...opss sila lepas ni dah nak masuk darjah satu pon tahun depan.....

Aku buat simple simple jee jemputan pon dalam 30 orang...2minggu juga laa plan nak masak apa dan sebagainya sebabnya main last minute nak order on semuanya dah full apa lagi nak tak nak kena laa aku selingsing lengan masak sendiri..alhamdullilah semua menu siap seperti dirancang..

Menu:
  1. Nasi Hujan Panas - Masak Sendiri
  2. Ayam Masak Merah - Masak sendiri , Strength aku mmg terror aaaa so far and memang tarikan laaaaa kehhhh siap ada yag tapau lagi
  3. Daging Rendang - Masak Sendiri, Done ok laaaaa waaupon tak sesedap orang lain
  4. Kuah Kacang - Order
  5. Ketupat palas - Order ( ramai yang kata sedap)
  6. Lemang - Order Tok Janggut kat area kampung kerinci alah tepi jalan jeeeee
  7. Nasi Impit - Rebus Sendiri - Done 
  8. Nugget / Sosaj - Aku Goreng Frozen laa kan 
  9. Karipap / Cuq Badak - Frozen aku order kat sorang kakak ni kat area Subang memang sedap rekemen kalau sapa sapa nak order PM aku yeeee (inti dia sedap)
  10. Laksa - Order dari kawan baik aku Ciksu ( ni pon kalau sapa nak order PM aku nnt aku kasi henpon no dia)

Yang but aku bangga aku berjaya siapkan Candy Table...gedik gedik aku siapkan...jeles tengok orang lain boleh DIY jeeee....aku pon sanggup berjaya siapkan sticker bagai, (lepas ni dah boleh buat sendiri jeeee) , hias balang.  Nanti aku bagi tau kat mana aku dapatkan semua balang balang cantisss tuuuu

Candy Table
Cue cute jeee..dengan parennt salah sorang kawan kinda siIman..lupa nama sorry yee akak...
Yehhhhh FROZEN...sekali pandang muka naak dara aku sebijik uka arwah kakak aku...alfaihah tenang laa ateh disana
Over tau !!!
Geng mak mak

Goodies pack
banyak banyak food 2 ni jee sempat snap
Candy table..homemade ...meh sapa nak sewa roger akak yeee...murah murahhhhh

No comments:

Post a Comment