Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Saturday, August 15, 2015

Birthday at Genius Aulad

Tudia bak kata laki aku anak kecil sorang...heeeee ..ni laa sebabnya aku memula malas nak buat kat rumah sebabya kat sekolah pon buat juga, kiranya sampai 2 kali laa makan kek... kebetulan 27hb July - senin so memng best laa kan....tapi yang tak best nya poket aku laaa..haaaaa..

Itu part yang tak best, yang paling best tengok dia senyum n happy dengan kekawan...tu agi penting....so part poket kering tak pa papa ada topup balik....

No comments:

Post a Comment