Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, September 28, 2015

Jumpa Tun Dr. Mahathir diVillage Park

Cerita sabtu lepas, tiap kali zIkri balik sure dia request nak breakfast di Village Park, suka sangat dia dengan nasi lemak ayam goreng...jangan kata dia aku pon sama.....

Sabtu ahad memang FUL HOUSE tapi ikut nasib laa juga nak dapat table cepat or lambat..so nak jadi story anak anak aku yg 3 beradik terus masuk dalam cari table kosong ..aku n shazleen melilau area depan tup tup masa berjalan tuu aku perasan ada orang sembang ngan anak aku mungkin kebetulan di lalu belakang tersentuh or apa aku pon xperasan...pusing belakang  ternganga aku, nasib rahang aku tak jatuh !!! sekali pandang tak perasan lagi....2 kali pandang ya allah nampak muka yang sangatttttttt familiar....Tun M upanya..lol..terus aku gagau dalam handbag cari henpon.... 

perghhhh korang tak tahu betapa terkezuttttnya aku masa tu....excited tak yah cakap la...rasa nak melompat time tu jugakkkk....nasib ada kesedaran lagi...tengok tun senyum dalam gambar perhhh sangat mengoda haaaaa..anak aku gak masam macam asam keping...

lepas jaa aku snap picture tuu terus anak dara nii komplen.."ibu, teacher iman pesan mana boleh tangkap picture dengan stranger...terus aku jawab tak pa this one ibu kenal...., terus dia tanya lagi kenapa atok tuu sembang dengan iman bukan salah iman tangan atok tuu jeee terkena iman masa iman lalu belakang atok tuuu"...huhhhh aku dah agak dahhhh sure masa lalu belakang dia terlanggaar tun.....huawahhhhh nasib tun mmg terbaek...!!!

Bila aku nampak zikri terus aku tunjukkan gambar yang aku snap...haaa semua ternganga...!!!
Patut laa aku nampak tepi tepi tuuu ramai dok berbaris pegang kamera aku ingatkan cam aku gak dok tunggu table kosong....

So humble sangat TunM ada bodyguard kat tepi tuuu tapi dia relax jaa bila nampak rakyat cam aku yang alah alah jakun nak snap picture..haaa harus tak lepas peluang punya...

Bila laki aku sampai terus aku tunjuk gambar anak dara dia juga,haaaaa nasib tak pengsan....terus dia kata ..l nak pi salam laaaa ambik aura....gitu..
SizIkri apa lagi nampak jeee ayah dia pegi dekat laju jeee menapak salam n soh aku snap gambar.....huwah last last gambar aku juga tak da......(tak pa laa dah rezeki depa, ayat pujuk ati)

Alhamdulillah sangat...aku sangat bahagia hari ni..impian aku dan mungkin impian kami anak beranak terutamanya zIkri untuk bertemu Tun secara dekat yang jaraknya tidak lebih dari 1 kaki akhirnya tercapai!!! yeehhaaaaa.....muka Tun sangat bersih dan tenang...steady je dia oke...RESPECT!!!
Bukan senang nak jumpa Tun ni, tak taulah bila lagi akan dapat kami bertemu dengannya.
It is an honour Tun. Thanks for having a picture with us.

No comments:

Post a Comment