Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, September 29, 2015

Hijra TimePiece lagi dan lagi

THROWBACK
(siap ada pandang beakang lagi...yo yo oo jaa aku ini..)

Kalau macam ni punya permintaan aku dah bole jadi agent ini....haaa mana tak asal cuti sekolah jaaa...asal balik jaa zIkri sure ada jee kekawan dia pesn tolong belikan Jam Hijra ini...haaa alah alah perintis laaa budak ni bila pakai kat Maktab.

Rasanya masuk ini dah 3,4 kali kekawan pesan belikan + dengan bayaran yeee..haaaaa ada juga yang belikan dulu...takpa laaa. Siap adik yang jaga tuu soh aku jadi agent lgi...adusss adik ooo akak  ni sesuka jaaa ada org mianta tolong belikan ..beli jaa nak jadi agent tuuu tak pa laaa lambat laaa lagi kot....tapi kalau adik nak beli policy takaful haa call akak yeee..!!!

Aku posing dulu lama sangat tunggu zIkri tepon kawan dia..yang bestnya Jam niii limited so tiap kali kau datang jangan harap nak jumpa design yg sama...macam zIkri punya kiranya dah jauh ke old fashion dah...design yang belikan sebelum ini untuk kawan dia pon dah tak ada ..khabarnya di STOP kan pengeluaran sbb ada copy paste.pulak..!!!! 

Tapi bagus laaaaa HIJRA ini jaga standard kalau tak bersepah & senang nak cari ....Now kalau nak jeee kena datag sediri kat HQ Gombak..tempat lain kalau nak pon ada tp kena tunggu time ada booth kat mana mana...macam dulu aku beli kat booth Hijra masa pameran buku kat PWTC.

Memandangkan Jam yang kawan zIkri nak tuu dah abis stok ..melanggut laa kami sementara nak tunggu kawannya call kot kot nak ambil desing baru..cantik gak desing baru ini...tapi mahal sikit reganya RM190, kalau yang sebelum ni baru RM150...sebab ada extra price kena laa tunggu mana taau kot kot xjadi belikan...


Gambar "google dalam FB"
aku lupa nak snap lepas beli ari tu cun kan....
Perkerja kat situ...haaa akak tuu tengah pendekkan tali jam..
Gambar "google dlam FB"
zIkri punya HM01 dah memang tak keluar kot ..sapa berkenan bole singgah https://www.facebook.com/HijraTimepiece


3 comments:

  1. nih jam tawaf kan mak? tuari ada kawan wak beli online je tp dia tak suka., huhu2

    ReplyDelete
  2. cantik jugak jam tawaf perempuan punya tu...

    ReplyDelete