Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, November 13, 2015

Master chef Junior

Lama sungguh aii tak muncul sejak sejak sebok jadi Agent Takaful ni.....kalau tengok tajuk tentu tentu bukan aku laa tu kan...heee ni ceta budak kenit ni sakan bersemangat pegi sekolah mana tak macam macam akiviti ada, kiranya  Masterchef Junior ni salah satu laaa.

Yang bestnya anak aku ni ia belajaq kat sekolah balik umah jaa sure nak try test buat..hari hari juga laa bising suruh aku sediakan bahan...Tepung,kelapa,air panas - tu jaa laaa bahan yang dok sebut sebut selalu..

Nak jadi bahan masa ayah dia balik kalut dia nak tunjuk skill so apa lagi..jom layan aku uli tepung dengan rebus dlam air panas  jaa yang lain semua dia buat..(melampau laa kan nak soh dia main air panas)


memang dia mengentel bersungguh sugguh..semangat gitu
Mana tak semngat gitu kalau CHEFnya POPULAR ..sapa ak kenal akak ziana kan....walaupon aku yakin tak semua anak anak ni kenal akak ziana kita ni tapi kalau dah diajar part part cam ni excited tuu sure 100%.

Sebab kelasnya banyak so dibahagikan laaa antara akak cute ngan abang sado ini (maaf tak tau nama) tapi menu yang sama laaa...kan sorang buat onde onde sorang buat spaghetti meatball sure ramai kat spaghetti kan...

Try to sport NURUL IMAN SHAZEEN...haaaaa



No comments:

Post a Comment