Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, March 22, 2016

Ikea: Untung bila mood swing dapat jejalan

Cerita ahad lepas, monyok jee lepas hantar abglongnya balik dengan bas ke PB. Dah besar & dah pandai ni senang sikit balik cuti dengan bas tak pon ETS jee. Memula jee masa form 1 aritu tiap kali cuti kena ulang alik ambik & meghantar. Dah besar ni alhamdullilah 

Yang jadi masalah si adik ni....asal time nak kena hantar mula laaa diam jeee...selalu kalau dalam keta mesti nak beriba atas abglongnya. Kadang kadangtu sampaikan gaduh gaduh laaaaa dengan siabangnya...yelah dah besaq kot lenguh hai kaki kaki..tapi kalau time nak hantar tuuu duduk asing asing..abg offer duduk atas riba pon tak mau...heeeeee

Sampaileee OTW balik pon diam jaaa, kalau bole masa sampi Hentian Duta tuu dia kalau bole tak turun...harus laa kena paksa dengan aku kan.....senyum pon tak mau!! Siayah laa rajin melayan aku huhh tak kosaaaaa...


Menyenggeh laaa budak ni...bila dapat meatball dengan ayam goreng.  Sakan dari monyok terus happy sanggup teman aku pusing ikea cari barang..kalau tak jangan harap dia nak ikut haaaa....





No comments:

Post a Comment