Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, February 17, 2017

Mendaki Bukit Saga, Ampang -Part 2

Makin menjadi jadi weekend aku, ada jaa aktiviti. Alhamdullilah ada kawan sekepala & shusben yang sangat sporting ..!! Sangat menyokong walaupon dia tak join heeee


Let's The Saga Begins! 

Dia banyak trek sebenarnya...ada yang bertangga and ada yang jalan biasa....kami pilih jalan biasa sebabnya bertangga niii mau longgaq kepala lutut nak sampai hill. Kitaorang lalu ni trek B kot. Kitaorang men redah jer! hahaa... Dia punya trek mencacak naik....scary juga laaa dah laaa siIman 1st time join tapi rupanya semangat dia lagi kental..bagus bagus..so keep it up little gal...

Trek ni memang tak bagi peluang nak santai santai ke apa , dari bawah lagi treknya mencanak naik dan curam. 2-3 kali jugak berhenti berehat untuk tarik nafas. Semput gak! hahaa...

Aku jangan kata laaa dekat 10min juga laaa berhenti tarik napas.!!!Sapa sapa yang lalu aku biar jaa potong memang tak kuasa nak bersaing....sesekali cam nak pitam pon ada...but “If you don’t take risks, you’ll have a wasted soul.” ~ Drew Barrymore

Jom layan gambaq














“I simply believe that some part of the human Self or Soul is not subject to the laws of space and time.”  ~  Carl Jung

No comments:

Post a Comment