Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Wednesday, July 19, 2017

Bersawang suda

Lamanya tak bertenggek kat sini, abis bersawang sudah..
Meh laa nak post gambar last week aritu, gambar syawal. Dari start raya sampai laaa sekarang asyik weekend jeee gantung periuk...asal gantung periuk jee time syawal mana taknya sentiasa ada jamuan makanjee..open house sana sini..alhamdullilah!!






My anak dara, kejap jee membesar lepas ni sama tinggi dah..ni la kawan bergaduh, kawan baik..kalau baik tuu baik..kalau kena gaduh tu dia muncung anak dara boleh ikan jangan laaa kacau dia time dia ngantuk ..baru bangun kee apa...mau bergegar rumah dengar suara dia....
Tapi itu laa garang garang dia pon kena dengan siadik kecil sapa lagi siI M A N...di bantainya tak layan..lagi dia buat kakak dia mengamuk ada...tapi kalau baik siap berpeluh peluh...berlari pusing sofa..hadoi laa anak anak...

No comments:

Post a Comment