Thursday, September 13, 2018

Tak dapat dipisahkan ....

Dua beradik ni sangat closer each other, siap berwasap bagai kl lama xjumpa, and best part kalau reunion tudia terserlah kemanjaan si adik kat abangnya...yang abang pulak bukanmain melayan siap berdukung adik tu lagi ...harap ukuwah berdua ni and semua anak anak aku berpanjang dan saling memerlukan, kasih sayang, hormat menghormati hingga laa kejannah.

Adik ni dengan abang paling manja, kalau si kakak ok juga kejap baik kejap gaduh selambar je pakai baju kakak, tidor tempat kakak walaupon orang tu marah dia bukan peduli..sikakak pulak marah marah sayang mana adik tu berlemak...tido atas paha kakak ...kalau dengan siabang lagi laa asal abang balik memang tempat tido dia sebelah si abang,mengekor jee mana abg tu pegi...

tapi kalau dengan sizidane haaaaa aksi bergaduh perang mulut jangan cakap laaaaa..sama sama manja...beza pulak 4 tahun jeee ...Adoi laa anak anak 


Depan kolej abang

2 comments:

  1. air yang dicincang takkan putus kata orang tua tua :)

    ReplyDelete


  2. تبحث عن شركة متخصصة فى خدمات التنظيف بالدمام بافضل المعدات والسوائل وثقة تمة فى العمل ودقة فى النتائج كل هذه المميزت توفرها شركة الجنرال الشركة الافضل والامثل فى الخدمات المنزلية بالدمام وبما اننا الشركة الافضل والامثل بدون منافس سوف نسعى لتوفر افضل الخدمات باقل تكلفة وبقدر كبير من الاهتمام والدقة عزيزى اينما كنت فى اى منطقة ا وحى تابع لمدينة الدمام اتصل بنا وسوف نصلك فى الحال شركة االجنرال للخدمات المنزلية
    شركة نقل عفش بالدمام

    شركة تسليك مجاري بالدمام

    شركة مكافحة حشرات بالدمام

    شركه تنظيف منازل بالدمام ومجالس وكنب وشقق

    شركه مكافحه نمل ابيض بالدمام بافضل المبيدات

    شركه تنظيف مجالس وكنب بالدمام بافضل مواد التنظييف

    شركه تنظيف خزانات بالدمام مع التعقيم والغسيل

    شركه تنظيف سجاد بالدمام

    شركه تنظيف شقق بالدمام وفلل وقصور




    ReplyDelete