Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Tuesday, May 29, 2012

Coklat Cake & lasagna

Opsss ohhhh NO no NO......tak cuti pon oven berasap gak...cuma kadanggggg kadang.....!!!
tapi kalau cuti skoll hadoi laaaaa banyak sungguh permintaan...kalah master chef artis yang dok tayang kat TV tuuu.....sampai la nii tak sempat lagi nak manja manja kan diri, nak tenung tenung artis masak..ada jee benda nak kena buat......

hari sabtu....coklat cake....!!!!resepi cam biasa cedok dari otai otai handalan...

Ahad pulak tak masak.....heheheh sebabnya aku gigih gi weeding ex boss....kawinkan 2nd dotter dia......mak aiii umah banglo dia besar yaaa amat...cantisss sangat...!!!!

Lepas tuu antar anak bujang gi tuisyen tapi sebelum tuu sempat pesan nak lasagna...hadusss laaaa..gigih lee pulak singgah Mydin cari barang.....lepas tuuu hadoi Mydin tengah reno bahagian sejuk dingin niii......tepaksa leee gigih terjah Giant pulak cari daging cincang...

lasagna
Taburkan cheese parmesan dan mozarella,...huhhhh mmg terbaekkkk


Hasil selepas dibakar........fresh fr.oven gitu...

Yummy...balik jee tuisyen terus terpa dapur....budak yang paling banyak request nak makan.....!!!! layan jee laaaa..dia pon da makin slim menyelim..(opss ada kee bahasa tuuu)

Resepi lasagna cilok dari ANA SUZANA
sebijik sebijik follow makcik niii.....mmg terbaek laaa....



Note:Mutu Gambar kureeenggg memuaskan..guna Hnpn jeeee

Cuti Sekolah jeeee OVEN Berasap......

1 comment:

  1. Sedapnya nampak lasagna tu. Rajinnya melayan kerenah anak anak...ibu mithali gitu...

    ReplyDelete