Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, June 4, 2012

Happy Besday to me....& Nasi Lemak RA,Jln Raja Abdullah

 Alhamdulilah bertambah usia setahun lagi ..moga dengan usia ini aku akan menjadi lebih matang, tabah, cekal...(perhhhhh ayat tak hinggat)....bahagia bersama insan insan yang tersayang....

Doa aku juga semoga anak anak aku berjaya dunia dan akhirat....Tiada apa yang lebih membahagiakan hati ini selain dapat menggembirakan dan membahagiakan mereka.

Buat Zikri..... semoga tabah dan cekal dalam menghadapi peperiksan yang akan datang...UPSR....pembakar semangat buat kakak, abag chik & baby..

Buat Ain...permata yang sentiasa memgembirakan hati ibu & ayah...

Buat Zidane...you're the one and only....yg paling kelakar diantara semua....& yg paling selalu kena jerit ngan aku....

Buat Shazleen...hmmmm paling manja...yg kekadang membuatkan aku tak cukup oksigen...

Buat tersayang....Luv u forever

Sesibuk mana, tiada apa yang lebih penting selain berada disekeliling mereka

"peace"....bangun jee pepagi dah dihidangkan ngan cake yg sedap sangat...berebut kami anak beranak nak mencolek.....heee icecream okies.....takut cair punya pasal.....thank B"

ada gak leee peristiwa menyayat ati...huwaaaahhhhh sapa lee punya idea beli cake niii...cepat sungguh cairnya....!!! satu keja pulak nak memcucinya....tahu jee laaa kalau budak 2 yg pulun makan..!!!

Then ...as usual breakfast kat luar...Nasi Lemak RA..peberat hubby niii..aku kureng sikit sbb nasi kukus...heheh
Nasi lemak RA kt  Jalan Raja Abdullah ni salah satu nasi lemak yg paling fufular, famous kat KL 
tiap kali aku pergi memang sesak yang amat...baik yg kaya maupon miskin...berderet deret kete dari sebesar2 brand sampai alee sekecil kecil Kancil..MYVI berpusu pusu... berbaris and self serve.


     


 perbagai lauk pauk..pilih jee mana nak....karang dikira & bayar lol....
ada sambal sotong, ayam rendang,telok goreng,sambal ikan bilik, rendang kerang,sambal udang,ikan....paru..boleh dikatakan semuanya ADA !!


 Nasi Lemak Kukus !!

 Bukan main berselera siKenit nii makan..yg bestnya sambal bnasi lemaknya kurang pedas...so budak budak  boleh jeee makan.....

pada yang nak try...
Address:
No. 15, Jalan Raja Abdullah
Kampung Baru
Kuala Lumpur

GPS: 3.156649, 101.700965

opsss sambutan besday kali niii..sempoi jeee....sebabnya....!!!!! tunggu entry next week yeee....adiah fr.my darling...!!!


3 comments:

  1. Happy birthday dear... Semoga dirahmati Allah selalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis..moga kita semua sentiasa didalam keredhaannya...

      Delete
  2. Happy belated bday kak..masuk sini time posa lapar lak tgk makanan...bebuka nk beli nasi lemak la hehehe..

    ReplyDelete