Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Tuesday, January 15, 2013

Cepatnya sebulan berlalu..

Pejam celik pejam celik....laaaaa hampir sebulan dah kami berhijrah upanya..hmmmm apa nak story yaaa....Miri....town tak leee sehebat KL ...tak juga sehebat Shah Alam tapi alhamdullilah memula tuuu payah gak nak rasikan diri but....yehaaaaa aku suka..xde jem...antaq budak2 gi skoll pon paling lambat 20min...opsss tak pasal pasal aku tukang hangkut ngan ambil en suami sekali...kenapa???alah alahh romantik gitu...cittt haaaa
Budak2 pon alhamdullilah nampak gaya bole rasikan diri gak cam mummy dia...baek kat skoll maupon lam umahh..memula aku risau gak takut budaya and communication problem...tapi so far cam so good jee..heee walaupon skoll kat sini tak lee sehebat Bukit Jelutong.....
So keja aku masak...masak...kemas umahh..masak..huhhhh nasib ada sikenit teman setia...so far kami jarang makan kat luar(aku xberapa rasi part nii)so masak jeee...and paling best last weekend en suami bawa sopping fresh fish....haaa nii yang aku jumpa....sekilo rm70...rm50..rm40...tapi tak beli pon sbb aku xreti nak masak lagi...tunggu aku dapat resepi dulu....lepas tuuu petang jejalan tepi pantai...suka sangat tengok matahari terbenam..
Hasil tangkapan.....terbaek!!
lobster...freshniii
bot bot yan gbaru balik

And paling best next week anak bujang aku sampai cuti panjang kannn...wish sangkut  gak laaa mana mana boarding skoll nanti..insyallah

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...