Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Saturday, February 23, 2013

MiRi-Pantai Lutong

Petang tadi jalan jalan cari pasal lagi heeee...lepas jee ambik ain dari tuisyen apa lagi terus aku ajak tukang driver jejalan bukan apa bosan lee pulak asyik duduk umahjeee...cuaca pulak cun jeeee tak panas...tak hujan...

Sejak duduk miri ni suka sangat aku tengok pantai...suka tengok sunset!!tergoda....

let the pictures speak !!

 Sampai jeee terus budak budak niii tak lepas peluang...hmmmm jenuh aku terjert jerit langsung tak jalan.
Baju Spare plak lam keta satu lagi..geram aku..!!




 seluar jeans sikenit dah kena tanggal...bukan sikit sikit punya basah...lencun..hanggin aku!!
tapi opssss salah aku gakkk...heeee lupa nak cekau baju spare depa..









 budak ni nak try berjinak jinak ngan camera..aku kasi can jeee..mana lehhh halang kalau da minat dia..
heee...kehhh
 berani laa time papa dia tak da...kalau tak mau kena piat telinga tuu..ngan aku sekali kena !!!

cantikkannnnnn

1 comment:

  1. cantik pantai nie...salam kenal..ila follow sini..

    ReplyDelete