Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, June 18, 2013

Happy PAPA days



Terbalik laaa suda....heee ni ceta ahad lepas walaupon hari papa, papa juga yang kena kempiskan wallet buat anak dara kenit niii...heeee
Thanks for being such a good papa for them...we love u ketat ketat
set barbie....ari tuu masa balik KL dahrembat baby alive niii sebab tergoda tengok set barbie kakak sofia laa niiihuwahhh time aku dulu main masak masak jee kat pondok...main jongkang jongkit jaaa...satu taman aku pusing naik basikal....tak de nya nak main barbie2 semua niii...
tapi zaman now tak berani aku nak lepas anak dara nii main sorang sorang kat luar....main lee depan mata aku...senang ati...

Papa..we luv u...
4 nii masing2 dapat habuan sendiri..as parents kami tak minta balasan cukup laaa kejayaan masing masing dalam pelajaran,dunia,akhirat....Jika semua berjaya itu laa hadiah paling bermakna bagi kami as Ibu dan Ayah...

No comments:

Post a Comment