Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, June 14, 2013

Parit Buntar: Harus pekena tiap kali balik kpg

Assalamualaikum
Sekolah da buka niii start laa balik routine jadi drebar antar ambil budak balik sekolah...sekejap jaa rasanya cuti...
2minggu cuti 2minggu juga laaa kami balik Shah Alam..rindu oooo kat katil ...tilam..bantai..beat sangat time nii laa aku kampoi mana nak makan mmg aku cari sampai dapat..hee

Ambik jaaa anak bujang kat MRSM Tkrian...nama jaa ambik anak bujang tp mengangkut barang2 dia jaaaa ah penuh bonet keta...zikri nii aku ambik ahad sebabnya dia masuk competition antara MRSM semesia.So lepas ambik kazanah dia bagai ahad tuuu sebelum ke Taiping..tempat wajib harus laaaaa pekena cendoi dulu.....heeee
Sebelum nii selalu pekena kat area Pekan Baru tapi tak sejak 2 3 mejak niii gak ada laaa pulak so 1st time try kat Bandar Bahau lepas jambatan sikit terus sangkut sampai la niii..sedap weiii...mana leh dapat kat Miri niii...

Sapa2 lalu situ try rasa memang licin 2 mangkuk..Laksa pon sedap...  yummy. .
Tengok budak2 org niii...padahal baru lepas telan nasi tadi..
Ni time lepas antar anak bujang tuu balik MRSM...time ambil pon singgah pekena cendoi balik pon sama....best ooo tambah time cuaca panas panas nii

B E S T
masih terasadi tekak....tertiba aku tanamazam nak buat cendoi time buka posa nanti ...heeee

No comments:

Post a Comment