Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, August 15, 2013

Habuan Raya 2013 buat sikenit

Aku pon tak pasti apasal laaa mata budak niii langaq apa pon aku tak sure alih alih pagi raya lepas bangun tido mata dah sepet...ingat kan keturunan anak cina memang mata sepet 24jam so bila kakak aku tanya aku selambar jee jawab...."memang cam tuuu"

Alih alih besok tuuu 2nd raya dah biru mata hitam ku...ho ho ho time nii papa dah start masuk campur mula kecoh dok tanya apasal.....aku "wa pu cit tau looo"...memang aku xtau pon...

Masuk seminggu raya still tak surut lagi...bila tanya kat tuan punya badan dia pon tak tau nak jawab apa...tapi syukur sangat tak effect mata kalau tak haru gak laaaa..naya aku kompon aku gak kena jeling ngan papa dia.....

Kesan kuning jaaa tinggal..seminggu tuuuuu...niii aku snap ari ni masa aku laki bini ngan zikri tawaf sopping complex dr sunway pyramid sampai laaa ke 1utama semata mata nak cari seluar skoll ngan baju melayu putih ...punya laaa payah...last2 jumpa gal kat outpost outlet..

Haaaa kena paksa snap gambaq...padahal kawan dah kalut nak makan....

Our Love

No comments:

Post a Comment