Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, August 1, 2013

MIRI : Yahoo..balik kampung..n Selamat Hari Raya..


Yesssss hari yang ditunggu tunggu dah tiba.....Aku dah selamat sampai Kat umrah KL...macam macam dah dalam kepala aku niii...
nak terjah jalan TAR laaa...nak terjah pasar ramadhan...kes balas dendam nii haaaa....best,
kami 4 beranak jeee terbang balik dulu....husb aku balik sok lepas keja.....sesiapa yg pulang ke desa...berhati hati di jalan raya seminggu lag I raya,pada yg sebok nak buat last minute sopping make sure Jg sampai papa Sudah  laaaa

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN...

No comments:

Post a Comment