Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, August 19, 2013

MRSM: Antar anak bujang.....


Cuti sekolah da abis....so sebelum aku terbang pulang wajib laaa aku sent him back first kalau tak mau nangis guling2 kalau soh balik ngan bas ngan baju berkilo kilo...ngan beg lagi heeee so sabtu tuu lepas antar hubby giairport terus laaa aku pecut singgah bekfast kat Uptown Dsara..kat kedai pebret budak2 niii *village*memasing pekena nasi lemak ayam ngan milo dinosaurs....ni semua kes balas dendam laaa niiii...
Lepas ambil kakak aku trus balik PB...nasib jalan pon cantik jaaaaa smooth cuaca pulak mendung. sempat laaa singgah agro mall kat simpang pulai tuuuu....tp tak banyak stall yang buka pon so masa aku sampai nampak cam kosong jaaaa agaknya dok cuti raya lagi kot...masuk mydin beli menan sishazleen...budak nii memang pantang masuk mall mula buat perangai nasib kakak aku nak melayan harapkan aku jangan harap laaaaa...
Kat PB kami overnite kat homestay Yang...(my bff)...tak sempat aku nak jumpa mak dia sebabnya masa antar kunci aku fok brrgayut hnpn ngan kawan trus lopa....nii laaa tpt persinggahan tiap kali kakak aku balik antar zIkri...ruman arwah mak bapak aku adalagi di Taman Parit Buntar tuuu tapi itulaaa plan nak let go jaaa umah tuuuu...lpeas tuubeli batu heeee...PB pon da maju la niii ada jaaa perubahan tiap kali aku balik sana....

Sendiri angkut naik nasib tingkat 1...tu pon jenuh berpeluh ketiak turun naik
Haaaa hambek nii kalau gaya cam gini aku suh balik naik bas mau dia nangis guling guling mana tak ngan baju iron, ngan bantal, beg saja dah 4 bijik....adat laaa duduk asrama kalau tau nak balik tuu semua baju yang tak basuh sumbat lam beg time niii laaa nak dera mak dia....

Siap aku bekalkan kuih raya ngan serunding lagi buat bekal makan lam dorn & tuk sambutan raya nanti
Tak terkata zIkri bila adik dia buat perangai...tak kasi abang dia balik 
Mengada tau mentang2 kawan tuuu rajin dokong dia..rajin support dia bila kena buli ngan abg chik...tukang buat susu....tuuu yg pulun melalak tuuu
Abg pon trus tak sampai hati jenuh memujuk!!!!!,
With the family 
To my sista tqvm haaaa 
Alhamdullilah percanturan allah itu sesungguhnya sempurna sekali walaupon aku jauh beribu batu  anak bujang niii berjaya sambung study kat tempat kelahiran aku & kebetulan kakak aku yang sorang lagi memang stay kat PB bole laaa tolong jenguk sakit pening zikri & setiap kali ada outing pon memang dia lepak kat umah kakak aku kat Pekan Baru....thank sangat2 kat anak anak buah aku Lope and angah yang tukang melayan segala kerenah aku yang bersangkut paut ngan zIkri..heeeeee

To meet again study hard & may allah bless u always
Ayah,ibu & semua luv u 

Me & my handsome boy
Time to spend more time with her for the UPSR 2013 which will be coming soon

Aksi aksi budak majuk....trus dok lam keta tapi sesekali tuuuu pandang gak abang dia..hehhhh lawak laaa baby nanti cuti skoll kita ambik abang lagi then kita plan gi oliday tau....haaa time tuuuu ganyang laaa abang tuu puas puas...

Walaupon after 6pm still ramai lagi berpusu pusu keluaq masuk antar anak....
Moga semua anak anak kat sini berjaya
Amin

No comments:

Post a Comment