Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, April 30, 2012

Royal Albert,Bangsar Village


Terpesona aku tengok barang barang lam niii...

Aku sebenarnya baru lepas checkup kan sikenit shazleen tuuuu kat Pantai Spital Bangsar....
so lepas tuu terus nak gi weeding opismate kat Seremban itu yang kalut sikit weekend tuuu ...lepas jee checkup terus ke bangsar village (tpt paling dekat)

Jom layan gambar kat lam Royal Albert nii..rega.....hussssss!! kena tengok sendiri...!!!!




Tergoda !!!!


3 budak yang da kebosanan.....haipppp kena duduk diam diam..kang tersentuh jatuh pecah mau aku nangis kat situ gak...rugi ooooo kalau bayar leh angkut balik lain ceta....niii bayar sebab pecah...!!hadussss laaaa...

Naasib baik semua dengar kata...!!! GOOD



sambil tunggu adiah di wrapping!!!

Taraaaaaaa....wrapping pon cantisssss
(ada juga nak menyelit kenit nii)

opsss nnt sambung HongKong part 2 yeee....nak kena kumpul/pilih gambar lu!!!

No comments:

Post a Comment