Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, April 12, 2012

Zidane's angry bird celebration...


Alhamdulillah...terlaksana juga wish anak bujang aku niii....actually besday dia da sebulan berlalu 6-March ari tuuu tapi demi nak laksanakan gak permintaan dia...buat lee juga party kecil kecilan buat dia....invitation pun tuk kelas dia + kekawan Zikri & Ain serta jiran tertangga....

Memu utama pulak semua aku masak...kecuali satay jeeeee ORDER okies.....
  • Nasi Beriani
  • Ayam Merah Opor...(terus jatuh cinta bila pestime makan kat umah kak Yan-tengah berjimba di kashmir, selamat pegi & selamat kembali yee kak...)
  • Jelatah
  • Daging Dendeng
  • Nugget,Ayam Goreng,Samosa,Sosej Tepung - paling laris ari tuuu.....
  • Satay
  • Buah Tembikal



Zidane & the gengssssss..Oreo Cake with angry birds, cup cakes semua order kat Nurhuda Samsudin.







apam pon yeee dari kak huda









candy buffet
Majlis berlansung ceria n semua kenkanak ribena happy. 
Dapat makan, dapat belon, dapat main sand art,dapat party pack. Heheeee


 kanak kanak ngan art sand

 masing masing tunjuk kehandalan...haaaaa sapa cantisss dapat adiah!!!
 Sand Art & Kids tables n chairs rent from KiddyBounce
This gal pon tak nak ketinggalan......

 Kekawan ain
Kekawan Zikri..

Hadiah? Lupa nak snap gambar....... kelang kabut sebab lepas abis jeee Hujan turun mencurah curah....Kelangkabut ubah semua food masuk dalam...walaupon penat tapi lega sekurang kurang nya da tertunai gak impian  sizidane tuuuu....





"ya Allah jadikan kami dan zuriat keturunan kami dalam kalangan hamba2mu yg sentiasa menunaikan solat. Wahai tuhan yg mengkabulkan doa dan pengharapan           hamba2nyer... kurniakan jua kepada kami zuriat keturunan yg menjadi penyejuk mata ketika kami memandangnyer. Dan jadikan mereka dlm kalangan hamba-Mu yg patuh pada segala perintahMu dan dikalangan mereka yg bertakwa dan beramal soleh...
ya Allah kau peliharalah keselamatan anakku  
MUHAMAD ZIDAN HELMI B.AMMINUDDIN
          kau limpahkan rahmat dan kerberkatan ke atasnyer ya Allah..
Lindungilah anak ku dari sebarang kecelakaan dan bencana... jauhilah anak ku dari sebarang ganguan dan godaan syaitan dan iblis.... jadikanlah ia anak yg soleh.. beriman dan bertakwa kepada mu ya Allah... semoga dia menjadi salah seorang putra di Syurga Mu Ya  Allah....berilah anakku  kebahagian dan kejayaan di dunia dan di akhirat... AMIN"



 

4 comments:

  1. salam kak...boleh x tglkan contact number party planner?

    ReplyDelete
  2. Aiza
    KiddyBounce
    +6019.357.7000
    aiza@kiddybounce.com [mailto:aiza@kiddybounce.com]

    ReplyDelete
  3. alaaa..apesal saye tak ley tengok gambar..jadi gambar tiga segi ngan tande seru..hurrmm..ayam merah opor..sedap..?? macam menarik biler kate sedap tu..saye ni suker giler makan ayam masak merah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear da leh tgk..tak tahu leee ada one time tuu abis semua gambar lam blog ilang.....itu yg frust tuuu nii pon nasib still ada lam simpanan.....ayam opor mmg best....paberat tuuu!!!!

      Delete