Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Sunday, July 7, 2013

Miri:Movie Time..DeSpIcAbLe mE 2

 "Despicable Me"....yehaaa ceta nii memang best..sikenit shazleen bukan main lagi gelak kuat kuat...paham lee kot kan... mmg best laa siap guling2 gitu..(haa xlaaa sampai guling kat karpet panggung tuuu...)
Sempat laaa sebelum posa kan....

Best , 4* aku bagi xbosan langsung.
 Yang menariknya dalam Despicable Me 2, anda akan menyaksikan kehidupan bahagia Gru bersama anak-anak angkatnya, Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) dan Agnes (Elsie Fisher) namun ada beberapa konflik yang perlu dihadapi oleh Gru.
Apabila Gru nekad untuk meninggalkan dunia jahatnya dan menumpukan sepenuh perhatian kepada keluarga, datang pula seorang agen rahsia, Lucy Wilde (Kristen Wiig) meminta bantuan Gru untuk membanteras jenayah yang sedang berleluasa.










tu dia best betul dapat layan movie ...kalau kat rumah mana nak sempat..paling free tgk sambil lipat kain huhuhu

terIngat kat anak bujang aku sorang tuuuu...nasib baik last week masa cuti MRSM dia dah layan movie ngan chaq dia....

No comments:

Post a Comment