Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Wednesday, November 27, 2013

Cuti Skoll:Kem Tranformasi Remaja Muslim ain & zidane

3hari sebelum cuti sekolah aku da sampai balik BJ..haaaa cergas mak aiii kalau nak balik KL...opppp bukan apa tiket flight awal awal lagi dah booking dengan tujuan nak ambil anak bujang kat MRSM alih alih SPM punya pasal MRSM katup awal seminggu on 8hb. so terpaksa laaa kakak aku kena giambik....

Nak tak nak balik laa gak awal aku...so masa UPSR pon aku main SMS jee tepat 10am aku dah SMS & alhamdullilah result anak dara ni sungguh menbanggakan....so next stage kita apply jee mana mana ada rezeki alhamdullilah kalau tak kita minta jeee Sekolah Kawalan or Klauster kat MIRI.

hohohohhh melalut laaa pulak...so memandangkan cuti nii aku ngan anak anak jee balik dulu so nak gi holiday pon cam xsyiok jaaa bila "bank bergerak" aku lom balik kan....
tapi sempat gak aku terjah LANGKAWI haaaaaa....15-17/Nov/2013 (nanti story morry yeee,ada kee yang baca !!huhhhh)


Kebetulan kat Masjid BJ ada kem cuti sekolah.....masa aku tau dah start 2 hari,kiranya rabu tuu aku try nasib jeeee kalau bole selit budak 2 org nii alhamdullilah...dari duduk umah main jeee 24jam..aku gak stress...sorang ngan Ipad & Galaxy,sorang ngan PSP & PS2 & gaduh lagi...belum kira sepahkan umah lagi...
Jalan selamat BELAJAR dapat gak ilmu tambahan....



                             
MASJID BUKIT JELUTUNG
 ..baru jeee buka masa raya puasa hari tuu...alhamdullilah...walaupon jauh dari umah sesekali balik BJ aku pastikan anak anak jejak kaki kat masjid nii ...

                         
Aktiviti Kem:

Solat Dhuha
Motivasi Diri
Fardu Ain


Latihan Dalam Kumpulan
Time Break (Makan Pagi/Thari/Petang)
Lain Lain Aktiviti
                   
                                                                 Solat Dhuha

                    
                               Aktivi berkumpulan remaja lelaki dan perempuan

                                 
                Zidane masa lewat pendaftaran....dibawa Ustaz untuk menunaikan solat dhuha


                               
Breakfast yang disediakan....setiap hari bertukar yeeee..ada nasi lemak,sandwish,bihun goreng..


Posing sikit ari ni bf pegi  

No comments:

Post a Comment