Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, September 9, 2014

Mengidam Secret Recipe

Mengidam laaa sangat...

Mengidam pulak menu lawan tokey...aku haritu mengidam laksa jaaa.

Ni si ain mengidam Chocolate Fudge-Secret Recipe pulak tuuu...hamboi2 demanding sungguh.

Sampai jaaa SR terus memansing mengadu lapaq pulak..gerrrr gerrrr terus duduk and order malas aku nak gaduh gaduh. 

Siap aku besaqkan mata pon depa tak peduli, aku jeling lagi laa depa tak heran...!!!

Fish and Chip, Kid's Spaghetty Bologness and Chicken Cornish.  




Dah siap makan depa buat muka kesian pulak, baru teringat dok mengidam Chocolate Mud Cake dengan Chocolate Fudge... 

Tapau sorang sebungkus laaa pulak... 

Total burn aku hari ini RM70.20 (so papa bayar yeeee)


3 comments:

  1. Sy pun kadang2 kalau sekali sekala tak tahu dah habis idea nak makan tiba2 boleh pulak teringat nak makan kat secret recipe..huhu...macam2

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..ini ada kat KL lagi klaaaa panjang kaki cari makan..heeeee

      Delete
  2. Hi there every one, here every one is sharing these
    familiarity, therefore it's fastidious to read this blog, and I used to visit this
    weblog every day.

    Look into my weblog: somatodrol e verdade

    ReplyDelete