Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Saturday, December 20, 2014

MAS : Ganti beg lagi

Masuk kali ini dah 2 kali beg luggage aku jahanam...haaaaa memula beg biru besar sikit dari purple ini...itu masa balik KL-Miri. 

Terus report (Damage & Lost department) seminggu tarra beg baru sampai...alhamdullilah

Baru baru ini pulak beg luggage siAin pulak pecah, agaknya main humban & tindan kot..takpa laa tak de rezeki ..sempat laa berkhimat dengan tuan tanah setahun kot.

Alhamdullilah seminggu juga dari tarikh report aritu, lepas tuuu Monday tadi dia call nak gambar kerosakan & decide terus tukar baru.

Beg aIn
Beg baru yang sampai depan pintu rumah..best best tak payah aku ambik... semua sama just kaler jeee purple tak da stok so diaorang kasi silver ..ok laaaaa janji berganti

Thank MAS !!!! cepat & tangkas

4 comments:

  1. Mse report tu nk kne bwk beg pecah tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeee kena bawah so diaorg terus buat report. Macam kes l ada isi lagi so bawa balik then ada sup contractor MAS call nak ambil & terus hantar yang baru. 1st kes l collect, 2nd case diaorg deliver kat rumah terus.

      Delete
  2. Mse report tu nk kne bwk beg pecah tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry dear lambat reply...l dah answer kaat atas..periuk kaca l pon MAS pernah gantikan sebabnya masa smpi buka kotak penutup periuk pecah...i call buat report dulu then bawa bukti kat diaorg...seminggu depend on cases dapat gant balik.

      Delete