Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, December 29, 2014

Abah..ayah..papa...daddy sama jee kot kalau part prihal anak anak!!

betul laa sangat sangat....salah satunya laki aku...selalunya aku yang bercerita dai A sampai Z...anak anak pon macam tu, nak kata tak rapat ngan ayah tak juga...sebab ada part2 yang diaorg boleh duduk bergelak ketawa especially part nak mengena aku!..tapi entah aaa...

sama macam aku dengan kakak kakak aku laa juga kecil kecil dulu..apa apa semua mak...nak minta duit mak,nak gi caming sekolah habaq kat mak dulu...main suruh mak sampaikan kat abah dulu...lepas tuu baru berani habaq sendiri...

Tapi kalau kena marah dengan mak berani  pulak mengadu ka abah....masa mak berletiaq tak lipat kain baju lari bawah ketiak abah juga....arwah mak dulu cikgu garang ooo tapi arwah abah askar..cammana tuuu...!!

Bila dah ada anak sendiri ini..hmmm !!!!..


2 comments:

  1. Biasalah putaran roda kehidupan mmg macam tu.. Selalu sy dengar mak akan bercakap tunggulah kalau dah ada anak sendiri..taulah macam mana keadaannya. Ada betul jugak.. Rapat dengan sapa pun tidak menjadi hal rumit sebab mereka tetap ibubapa kita.. kan kan kan

    ReplyDelete
  2. heeee betui betui...pi mai pi mai tang tu gak.....Selamat Tahun baru 2015...

    ReplyDelete