Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, December 11, 2014

One World Hotel..

Bertapa rindunya aku dengan teh tarik,roti canai,nasi lemak, ishhh macam macam lagi laaaa dari London lagi kami dokberangan sampai jeeee nak terjah mamak stall nak makan ayam goreng laaa,sambal sotong laaaa, mengoda nafsu sungguh haaaaaini kalau tak control mau naik berkilo kilo ni...naya oooo!..time inimula laaa teringat MIRI..penyelamat!!haaaaaa..

Jalan selamat apa lagi sampai jeee terus checkin kat One World Hotel..haaa melantak laa sampai pecah perut...tapi malam tadi pon anak bujang aku dah request kedai mamak siap order milo ais 2,nasi goreng kampung..haaaa mak anak sama jaaaaa....

anak dara ni telan pancake, sorry jee mak tak layan pancake pancake ini buat sementara waktu..

ni pon tak layan yeee dah bosan hari hari makan Croissant chocholate laaa, plain laaaa....harga 1 euro,1pound....haaa jangan gatai gatai nak convert yaaaa anggap jee cam kita makan roti kat mesia.

Yeeeeee...roti canai garing

haaa melantak laa sampai kenyang laki aku kata!!! 

budak yang happy ...hotel hotel...budakkan apa depa peduli janji dapat terjun tiruk kat swimming pool 





Pepagi dah request swimming pool, jangan minta soh buat pool belakang umah suda.

3 comments:

  1. Salam perkenalan dari MamaJue.. wahh bestnya g holiday..

    ReplyDelete
  2. Anyway.. yang tentang buku noxxa tu nanti kita emailkan yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga..ok sis.....thank yaaaaa

      Delete