Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, June 16, 2015

Aktiviti cuti sekolah 2015 : Swiming, Parasailing & Horse Riding, Bayview Penang

Cuti sekolah pon dah lepas, dah nah masuk Ramadhan pon Khamis ini..kita throwback cuti sekolah yang baru lepas ni.

Awai awai bulan anak dara kenit aku dah kecoh tanya cuti nak pegi mana, nak pegi mana..tapi memandangkan siabang zIkri ada kelas tambahan untuk PT3 mau tak mau kena laaa plan cuti ke Utara sekali balik kampung.

Aku tempah online jee 3minggu sebelum, memula risau juga sebab takut hotel tak bestkeee.tapi yehaaaa Bayview mmg best sangat bilik besar, selesa sangat.....rasa nya aku ada snap picture tapi entah bila cari balik tak da pulak dalam simpanan.....huhhhhh sedih bangetttt!!!!

Layan jee laaa aktiviti sikenit ni adik beradik...
Ewahhhh tengok sunsset laa pulak !!

Horse Riding, terjerit jerit sikakak ini, adiknya steady jaaa !! Gayat kata sikakak ...kuda tuu memang tinggi bila naik lagi tinggi itu yang gayat
RM40 skali naik dari hujung sana sampai hujung sini 
(citt macam nampak hujung sana,hujung sini tu heee)
Parasailing zIkri 
Zidane

1 comment:

  1. Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
    Call : +6282214441280
    +6282216270779
    WhatsApp : +6282214441280
    +6282216270779
    Email : Dhanibandung@yahoo.com
    Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
    Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

    Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

    ReplyDelete