Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, June 29, 2015

Barbie & Kent Beauty Salun, Bukit Jelutong

Balik sekolah tadi terus aku ajak kenit ni gunting rambut since papa nak sponsor kann, malas pegi jauh jauh itu yang terus try kat Barbie & Kent Beauty Salun, pinky okey so cantik...!!!

nampak apa aku nampak sebelah budak tuuu, haa siap dia main main mata gitu nak soh aku notice benda yang dia nak tunjuk...saja jaa aku buat buat tak nampak.......yang berlambak kat umah tuu pon aku nak humban masuk stor.....

Kerusi ni laa aku duduk pusing pusing sambil tunggu budak ni siap...Empuk ooo nasib tak lena...!!!
RM10 jaaaa murah murah next time bole singgah lagi......selain gunting rambut, facial ada,spa ada...macam macam ado....!!!

Sapa nak try :
37,JALAN PELAPIK U8/B,BUKIT JELUTONG,SHAH ALAM

No comments:

Post a Comment