Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Wednesday, September 19, 2012

Pot Luck Raya, Jln Birai, BJ

walaaaa walaupon syawal baru jee berlalu 2,3 ari nak gak aku selit gambar gambar ciput yg sempat aku snap masa potluck tergempar area umah aku baru baru niii...buat kenang kenangan bukan senang nak himpunkan satu lorong tuu walaupon dekat dekat tp memasing sebok...keluar pagi balik malam...lain lee aku kan petang da sampai umah heeee...

kiranya pestime leee potluck nii setelah hampir 5 kee or 6 tahun kitaorg duduk area situ..Jln Birai ok and insyallah akan diteruskan ketahun tahun akan datang insyallah....(lps nii plan nak wat BBQ pulak masa xmas)

selalunya berjumpa bila buat besday anak anak jeee itupon nak jumpa semua sekali payah sangat...org nii datang org ni balik..so alhamdullilah walaupon tergempar tetap meriah..!!!

My neighbor - Jln Birai
semuanya best best - bukan calang calang semua tuuu...
1 Malaysia

Mak mak orang

Bapak bapak or ayah ayah orang....

anak merdeka

 
 Juadah kelang kabut orang cakap mana tak memula nak buat sabtu petang
so semua budget cun lee nak masak macam macam alih alih pengerusi majlis announce pulak nak buat pagi ahad
sebenarnya memang lee lagi cun tapi itulee memasing sebok ngan jemputan open house...tak pegi tak best pulak time nii lee nak berjumpa,bergosip,bertanya khabar
so kitaorg pakat pakat bawa jeee apa pon yang penting nak bersatu berkumpul
But dalam tak sempat nak masak, tak cukup masa tapi Juadah pagi tuu memang best
kenyang perot semua
ada daging dengeng, serunding, nasi impit, lemang, lontong, nasi minyak, kuih muih, biskut raya, sambal sotong, kew tiow goreng, fruits
perhhh kenyang sampai petang....heeee
 (opssss ada lagi jemputan open house tau..memang kompom sendat prot aku )

Memasing sebok bersembang sampaikan nak snap pon tak sempat...ada 5,6 keping jeee haaaaa

SEMOGA KITA SEMUA BERJUMPA RAMADHAN & SYAWAL LAGI....INSYALLAH

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...