Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, September 14, 2012

Alhamdullilah...selesai sudah.....UPSR 2012

  
 Alhamdullilah selesai sudah UPSR 2012

yahuuuuuuu anak aku, masuk jee lam keta terus ajak gi Tesco nak cari game tuk PS2..hadoi laaaaa....
nak lepas gian setahun tak pegang katanya...masalahnya kat mana aku sorokkan pulak....hadussss jenuh nak selongkar lamari leee pulak jawabnya...!!!!

PSP pon nak kena hantat repair...gara gara sikenit jatuh kan...
So malam tadi berhabuk lee aku memunggah harta karun ....nasib elok lagi kalau tak mau dia request beli PS3 pulak...

Boleh main dengan syarat..."kalau gaduh siap...."


1st.day - lunch time sebabnya kena stay sampai kul 2....
Usaha cikgu cikgu SKBJ nak pasti kan kejayaan milik semua pelajar pelajar kesayangan mereka....
still lagi memberi info info, kaedah kaedah...latihan sport... untuk paper day 2..



Tekun semua mendengar!!!.

Ya allah jadikan lah mereka anak anak yang berjaya baik didunia mahu pon diakhirat...
berkati lah mereka ya allah !!
Amin

Tak ternilai jasa guru guru mendidik



No comments:

Post a Comment