Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Wednesday, October 10, 2012

Kejakan P.O.K.O.K

Punya leee lama aku duduk kat umah tuu baru tahun nii, bulan niii sampai hajat aku nak trem pokok depan umah niiii....

Sebenarnya sayang, teduh lee sikit..kalau tak masukkan keta lam porch pon best jeeeee tak panas..tapi tuu leee tak larat aku nak keja kan daun daun yang berguguran tuuu..
Lepas nii tak de laaa jadi cam nii dah...kalau iya pon lambat lee lagi....

Sehari mau 2 kali sampaikan kekadang tuu lepas balik ambil budak budak tuisyen kul 10 malam pon aku dok menyapu lagi kat halaman tuuu....mau jejiran kagum ngan aku...terlebih rajin haaaaa....
cam leeee siang tak leh buat....memang pon kekadang aku terbabas ngan siapkan sarapan,mandikan sikenit nak gi sekolah lepas tuu aku pulak nak pakai makeup....alih alih tengok jam da kul 7.45pagi...mana sempat nak kejakan daun daun tuuu lain leee kalau angin kuat boleh gak ditiupnya daun daun tuuu gi umah sebelah...haaaa lepas daun umah sebelah pulak sampai umah aku...cammana....?????

so disebabkan lepas nii takde tukang sapu nak sapu selain dari aku...tu yang dengan sekarelanya aku pon cantas lee mana patut...janji tak semak sangat 

 Memula tu aku ingatkan ciput jeee sebabnya kakak aku yang deal ngan  pakistan tukang potong rumput umah aku tuuuu siap aku soh bungkus ngan plastik sampah lagi kehhhhhh 
kalau ingat ingat memang katun mana tak...communication through phone jeeeee
mana aku nak bayangkan...heeeee

Sekali aku balik lunch tuuu  mak datuk punya lee banyak patut leeee kena panggil lori...haaaaa



penuh satu lori

ni pulak asalnya water fountain sejak sikenit shazleen tuuu makin membesar aku ngan relanya mentangkupkan benda alah tuuu...disebabkan langkah langkah keselamatan..

sampaikan laki aku cakap silap silap bawah tuu pon ada rimau....cittt..molot..!!!!
memulanya laki aku soh buang jee soh sekali mamat potong rumput tuu hangkut tapi......
aku plan nak kasi kawan jeee...heeee sedekah amal jariah...!!!!


3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ni pokok jacaranda ke...bestnye..tgk bunga cm nak sama jek

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee sue pon xsure pokok nii nama apa...!!!!

      Delete