Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Wednesday, October 3, 2012

Baby Baru Officemate

Heeeee baca tajuk seriau gak...mana lee tau kot kot ada yang ingat baby aku lee pulak padahal sikenit tuu baru 3 tahun...opssss tapi kannn tapi kannn kalau tuhan nak bagi...!!!??? heeeee sapa laaa kita nak kata NO ...NO..kan...

Ni baby baru opis mate aku ....mummy Azuna ..baby nii nama lom ada lagi..tapi sangat lee comel molat gitu...geram pulak tertiba feel nak ada baby tuuu bukan main lagi heeeee tapikan...nanti lee dulu....
nak berpantang tuuu hadoi leee tak sanggup mak...nyah!!!

 Tomeikan...baby girl gitu.....kul 12.29pm kot kalau tak silap keluar semalam....
so kena leeeee PINK kaaaaannn
alah kalau tak cakap pon sure leh agak punya sebab berbantaikan PINK.....heeee

Jenuh leee lepas nii mummy nya kena melayan....orang tua tua kata kalau lahir malam berjaga siang....
kalau lahir siang berjaga malam...opsss iye keee..!!!!
Tapi aku rasa baby lam pantang memang macam macam kerenah...nak suaikan diri gitu...so mummy azuna jangan cepat stressssssss sudah...yang penting  OFF HANDPHONE tuuu !!!!


baby nii pipi pon pink kaler so gerammmmm!!! cam nak gigit gigit jee pipi montot tuuu....
nak dukung dia bantai tidoq pulak

SO TOMEi

buat azu & hubby 
congratulation

No comments:

Post a Comment