Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, October 23, 2012

Happy 12th.besday my boy....


Last minute plan itu pun siayah yang beria ria suh buatkan simple makan makan buat zikri & BFF....
pulak tuu on the day!!dah leee 19th. tuu Friday so nak tak nak....terpaksa lee demi anak tersayang...
berkorban lee cuti sehari heeeeee....

Jemputan pon tak lee ramai sangat...we decide lam 12-15 classmate jeee...just lepak lepak...makan makan..& main PSP or playstation...tuuu terserah pada besday boy cam mana nak entertain kekawan dia....Mummy penat sehhhhhh....haaaaa

My boy..my soulmate
Hepi besday muhd zikri helmi sayang..moga menjadi anak yg soleh,berjaya dunia akhirat.we luv u so much. — with Muhd Zikri Helmi Amminuddin.

 Readmadrid nya..ni tempat fr kak Huda.....sedap sangat
fresh fr.my dapur ada tiramisu,lasagna, spaghetti meatball,ada salad, ada mini pavlova, ada muffin, air sirap, buah buahan...
kalau notice kebanyakan kaler RED sebabnya...selain REAL MADRIDnya.....my boy nii peminat kaler RED juga heeeee itu yg mummy dia excited semua kalau bole nak keler merah...heeee

opsss ada kaaaa lasagna ngan spaghetti leh kaler merah ????


 Siap satu aku kelaurkan satu...last last  baru penuh meja makan tuuu
kebetulan pulak jemputan kul 2.30 lepas Jumaat so ada lee masak nak berkungfu kat dapur ...kalau tak jangan harap leeee.....
Memandangkan da cuti sempat lagi hangkut sibesday boy tuu gi JPN buat IC...kalau bertangguh nanti takut pulak terbabas lupa....da lee ujung ujung tahun niiii.....mana nak sunatkan sizidane lagi , nak packing lagi...hadus laaaa....tapi alhamdullilah semuanya dipermudahkan....alhamdullilah...!!!

 Sosej Salad .....tak plan pon tapi bila buka jee fridge ada so apa lagi.......LAYAN jeeeeeee
time nii lom dilumurnga thousand island lagi...Suka sangat..!!


 Strawberry Muffin.....haaaaa crem tuu ada balance pavlova so ain apalagi....mendeko jeeee .!!

 Tiramisu....
Merah lagi kan.....nii buat sehari sebelum..simpan lam fridge time nak makan baru keluarkan...sedap sangat....terasa di tekak...!!!lepas nii nak try bluberry pulak...!!
 Spaghetti Meatball

 time nii lom sumbat lam oven lagi....perhhh geram tgk keju tuuuu....
agak agak lagi 30min nak start baru aku masak...makan panas panas baru terasa Yummynyaaaaaaaaa

 Lasagna

 Fruit yang juga kaler RED






 All the guess...walaupon hujan turun ngan selebat lebatnya alhamdulilah ramai juga yg datang wp pun lambat...





 

No comments:

Post a Comment