Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Thursday, October 25, 2012

Weekend JJCM - Hadramawt @ Jalan Ampang; Satay Kuang vs Satay Sri Subang

 Jalan Jalan cari makan lagi .....ingat kan last 2 week tuuu kitaorang nak lepak kat umah jeee yelahhhh lunch aku da masak so kiranya lunch + dinner lee sekali....alih alih....lps asar jeeee masing da mula tayang muka bosan...!!! time nii mula lee anak anak aku  start berkepit ajak gi jejalan....ada yang ajak gi taman...ada yang ajak naik basikal.....halol....ibu nak habiskan novel okey...hehhhhh sekali laki aku turun ngan hensom bagai siap gals beg camera lagi terus aku ngan budak budak pandang kiri kanan.....berdezzupppp lari naik atas....BERSIAP....!!!

Time tuu tak yah cakap banyak lagi daaaaahhhhhh terus jee siap, pakai cantik cantik....lari masuk keta...yehaaaaaaaa ayah nak bawa gi jejalan...!!!!

Budak budak asal masuk jeee keta mula laaaa bising nak makan...citttttt orang nak jejalan laaaa...nak lepak lepak kat taman keee apa keeee...nii ingat makan jeeee...

apa lagi dari BJ ke Ampang tuuu semata mata nak makan hadoi laaaa....laki aku pulak pantang kekwn rekomen tempat tuu best laju jeee dia nak menerai...

first time ke sini...







Chicken Mandhi

 Lamb Mandhi

 ??????
lupa apa nama!!!!

 Teh Arab..sedap....
tempat dia pon cozy jeee....


 

ESOK pulak Orang sebok tengok bola ATM vs Kelantan
aku pulak sebok ngan Satay Kuang vs Satay Sri Subang....

Plan memula memang nak makan satay kuang...sebabnya kekawan laki aku yg suka cycling rekomen baek punya..so pada yg kaki JJCM cam aku anak beranak niii apa lagi....Jom try..!!!
 Satay Kuang
ps: aku tak suka kuah...but satay best.....

Then tengah makan sesambil watapps ngan kekawan aku tertiba pulak sorang niii bagi tau satay sri subang lagi umppphhhh plus mee bandung...!!! so memandangkan dekat sangat...laki aku suggest jom try...sebanya si zidane first time try satay prot tembusu terus berkenan itu motif yang membolehkan kami melencong tempat ke2 plak...

 
masa aku sampai sini punya leee penuh full house okiessss...agaknya semua plan nak layan satay + layan bola....berbaris okies...so kalau tegok pada sambutan sure bst gile datay nii leh masuk lam JJCM edisi tv3..haaaaaa


 Sikenit yang payah nak duduk diam....hayoiiiii nak kena bawa hanger niiii

 Mee Bandung.....okey okey laaaa...banyak sangat ditaruh udang kering...
for meeee yang bukan peminat udang kering.....xbest...nasib aku tak order...!!!

  satay sri subang.....
pada aku....langsung tak best & aku tak paham kenapeeee sambutan sungguh menggalakan kagum aku...
sebabnya..mungkin terlampau ramai...sampaikan satay kitaorg tuu tak masak...sadissss tauuu!!!!Prot sizidane...heeee bukan lee aku panggang prot anak aku tuuu...heeee pon xbest ada bau n cam pasir pon xmasak....!!!! huwaaaaaaaa!!!!
pada aku leee mungkin pada org lain sedap...wallahualam..!!!  
apa apa pon alhamdullilah....kenyang juga malam tuuu 
& syabas pada KELANTAN...

Minggu gantung periuk belangga

2 comments:

  1. Wahhhh teringin la nak pi Hadramawt tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear leh try...amin kata nasi dia lagi lembu...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...