Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, February 22, 2016

Menu study group..

Cerita semalam bila siKakak Ain buat study group nak siapkan kertas keja Geografi katanya, apa lagi gigih laa aku siapkan menu kang tak bagi makan kebuluq pulak memasing kan dah laaa dari kul 12.00pm sampai 4pm mau fengsan.  Sampai jee aku suruh lunch dulu senang haa lepas tuuu baru start..

Ain request buat kan spaghetti and meatballs tapi sebab yang datangnya 1 Mesia itu yang jadinya Carbonara heee jadilaa janji kenyang idok..!! lepas tuu kebetulan memang ada balance shell tart terus  apa lagi terajin laaa pulak last last plan nak buatkan garlic bread langsung terlupa heeee...

Tu comel lote apples aku, tak payah susah susah nak potong..ambik & ngap terusss..
Last last aku lupa nak snap muka kekawan ain

2 comments: